7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Čitaj knjigu

Putovanje antičkom Likijom čije je drevno ustrojstvo kasnije utjecalo na odredbe američkog Ustava Čovjek živi cijelog života i s obmanama o sebi, i s predrasudama o drugima, pa priznajem, o Turskoj sam imala gomilu  predrasuda.  Mislila sam da je zaostala... Pročitaj više The post TURSKA – mediteranska zemlja puna iznenađenja appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Uživala sam u trileru prvijencu “Iza zatvorenih vrata” britanske autorice B. A. Paris i to mi je bila svojevrsna garancija da će i ovaj njen najnoviji triler biti jednako dobar. Nije me razočarala. Priča počinje vraćanjem dvanaest godina unatrag, kad... Pročitaj više The post Vrati me – B.A. Paris – visoka psihološka napetost appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Preveo: Matija Pospiš Već sam naslov privlači i zove na čitanje. Nakon nekoliko pročitanih stranica jasno je da  nije riječ o površnoj knjizi samopomoći koja šakom i kapom dijeli savjete poput „Budi svoj“ ili „Ne zamaraj se time što drugi... Pročitaj više The post Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima – Ichiro Kishimi & Fumitake Koga – svjetski bestseler iz Japana appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prevela: Anja Majnarić U ovoj predivnoj knjizi moj omiljeni norveški literarni kralj Karl Ove Knausgaard nadmašio je samoga sebe kroz povezivanje banalnosti i svakodnevnice s čarobnim svijetom koji nas okružuje, a koji mi ne zamjećujemo. Po meni je upravo treći... Pročitaj više The post Proljeće – Karl Ove Knausgaard – proljetni svakodnevni život appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
prevela: Andrea Marić Trenutak nepažnje, sklop neobičnih okolnosti i u trenu se dogodi ono najgore…. One su grupa “svibanjskih majki” koja se nalazi jednom tjedno u parku u Brooklynu kako bi međusobno podijelile svoje opsesivne majčinske brige, dileme i radosti.... Pročitaj više The post Savršena majka –Aimee Molloy – konačno jedan “savršeni” psihološki triler appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Partnerski i obiteljski odnosi na stranicama najprodavanijih knjiga Travanj je mjesec u kojem s toplim zrakama sunca i izlaskom u prirodu i sami postajemo otvoreniji prema drugima. Bilo da je riječ o odnosima u obitelji ili partnerom, ljubav je ta... Pročitaj više The post Partnerski i obiteljski odnosi na stranicama najprodavanijih knjiga appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Kako ste došli na ideju za knjigu “Osnivači, nasljednici, menadžeri”? U posljednjih deset godina, na početku iz mjeseca u mjesec, a sada bukvalno iz dana u dan susrećem se s osnivačima, nasljednicima, menadžerima koji traže odgovor na pitanje „Kako dalje?“.... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za Borisa Vukića appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Venecija je jedna od putničkih destinacija koja vas prvo ostavi bez riječi, a onda vas pretvori u pripovjedača. Tako je i mene nakon što sam se par dana oporavljala od dojmova. “Dominantna” (La Dominante), “Presvijetla” (Serenissima), “Kraljica Jadrana”, “Grad vode”,... Pročitaj više The post Knjižara na vodi u Presvijetloj Veneciji u kojoj su živjeli, ljubovali i umirali brojni književnici i umjetnici appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Radi se fenomenalnoj knjizi. Po meni će ovo biti domaći HIT godine. Konačno smo dobili prvu pravu hrvatsku chick lit romansu, zanimljivu, napetu i vrckavu ljubavnu priču koja se odvija između Dubrovnika i Hollywooda. Već dugo nisam čitala tako nešto... Pročitaj više The post Zvijezde među nama – Sanja Srdić Jungić – romantična priča puna optimizma i humora koju ćete pamtiti appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Fenomenalnaaaaaaaaaaaaa knjiga je u pitanju. Ovo će zasigurno biti prva najbolja knjiga po mom izboru u 2019. godini. Ne znam što se mora još pojaviti na književnom nebu ove godine pa da svrgne Leilino remek djelo s trona najboljeg. Zašto? ... Pročitaj više The post “U vrtu ljudoždera” – Leila Slimani – narcisoidno ponašanje kao simptom samoće i unutarnje boli appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.