Čitaj knjigu

Sigurno već znate da obožavam ovakve knjige. Uvijek u njima pronađem “ono nešto” dobro za mene i moj osobni razvoj. Bojaninu knjigu sam prvi puta spazila u mom redovitom obilasku knjižare Planetopija. Njeno vedro lice mi se smješkalo i pozivalo... Pročitaj više The post Put prema sebi – Bojana Svalina – kod Bojane su se bolest, ograničenje, neuspjeh , gubitak i bol pojavili kao najbolji učitelji. appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Za Čitaj knjigu piše Tatjana Barat Kada naiđete na beletristiku koja na topao, iskren i, prije svega, razumljiv način govori o djeci s teškoćama u razvoju, i to još iz pera hrvatske autorice, tada znate da u rukama držite pravi... Pročitaj više The post „Anđeo plišanih igračaka“ otkriva kako je to biti dijete s teškoćama u razvoju appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Iskusna trenerica i poznata kolumnistica Inga Lalić napisala je sveobuhvatan i motivirajući priručnik za upravljanje novcem, koji će mnoge potaknuti da razmisle o svojim financijskim navikama i svoju budućnost uzmu u svoje ruke. Jer bogatstvo se ne stvara preko noći,... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za Ingu Lalić appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ova knjiga na prvu djeluje kao tipična ljubavna priča, ali ona je zaista mnogo više od toga. Mlada, hrabra i simpatična Lily Bloom, samozatajni Atlas i šarmantni neurokirurg Ryle morali su proživjeti toliko loših stvari u svojim mladim životima i... Pročitaj više The post PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA – Colleen Hoover – “Ne postoje loši ljudi. Svi smo mi samo ljudi koji ponekad rade loše stvari” appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Odbijte prihvaćanje i prihvatite odbijanje. Čini se nelogičnim. Mnogima nedostižan san. Grčevito želimo biti prihvaćeni i ne možemo  se pomiriti s odbijanjem. A upravo je odbijanje ključ uspjeha. Odbijanje osnažuje. I kod mene je upalilo upravo ono gdje sam bila... Pročitaj više The post Odbijte prihvaćanje i prihvatite odbijanje – kroz primjer slavnih knjiga appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Danu Brownu je ponovno uspjelo napisati odličan, napet triler s kojim nas vodi u ludu vožnju po Španjolskoj u ni manje ni više električnom automobilu Tesla. Od Bilbaa do Barcelone, od Madrida do Seville, od Budimpešte do Sharjaha, kulturne prijestolnice... Pročitaj više The post Postanak – Dan Brown – što ovaj puta povezuje religijske simbole, Španjolsku, Uber i električni auto Tesla? appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
1. Kako ste došli na ideju za novu knjigu?    Ideja mi i nije trebala jer godinama pišem dnevnik, pa u krajnjoj liniji uvijek imam materijala za novu knjigu. U tome se krije prednost, ali i opasnost: ako autor nije... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za Zdravka Zimu appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Koje su se knjige ove godine najviše tražile i kupovale preko Amazona – najveće knjižare na svijetu. Zar opet Harry Potter?   Fikcija:  1. Margaret Altwood: Sluškinjina priča 2. Stephen King: To 3. J.K. Rowling: Harry Potter i kamen mudraca... Pročitaj više The post 10 najčitanijih djela književnosti u 2017. godini, prema Amazonu appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Za Čitaj knjigu piše Tatjana Barat Jeste li i vi bili među sretnicima kojima su tijekom školovanja predavali iznimni učitelji i profesori zbog kojih ste zavoljeli čitanje? Brojni zaljubljenici u čitanje dat će vam potvrdan odgovor. Koliko je uloga učitelja... Pročitaj više The post Aktualni književni naslovi, oslikavanje majica, geografske karte i upotreba tehnologije na satima lektire u OŠ Ivana Meštrovića appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
I za kraj čitalačke godine, šećer na kraju. Izronila sam iz višednevne ushićenosti – knjigom. Upravo je ushićenost jedan od glavnih razloga što čitam. Tri sudbine, tri žene koje žele biti voljene, ali prvo moraju raščistiti sa svojom prošlošću, uz... Pročitaj više The post Živi mi se – Ingrid Divković appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.