7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Čitaj knjigu

Vaše knjige dostupne su u knjižarama diljem Hrvatske, a u knjižnicama se čeka na red kako bi se posudilo. Kako Vi, kao autorica, gledate na život svojih knjiga? Drago mi je da su moje knjige dobro prihvaćene, budući da svaki... Pročitaj više The post Intervju sa spisateljicom Daniellom Kordić PUTOVANJE PREMA DUHOVNOJ ISTINI NEMA DESTINACIJU appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prevela: Sanja Miličević Armada S ovom knjigom prvenstveno sam putovala. I to u daleku Mongoliju o kojoj ne znam baš ništa. To me potaklo da malo googlam i na karti pogledam gdje sam to ovih par dana bila. Tako sam... Pročitaj više The post Sve ovo pripada meni – Petra Hulova – pet generacija žena između mongolske stepe i glavnog grada. appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
I kad sam već posložila listu najboljih domaćih romana pročitanih u ovoj godini, u mojim se rukama nađe roman o ljubavi koja je u jednoj obitelji spojila nespojive ljude kako bi pokazala kako može biti snažna, razorna i sudbinska. Kako... Pročitaj više The post Drugi peron, četvrti kolosijek – Mirela Španjol Marković – mračno životno razdoblje koje je dovelo do pronalaženja smisla u patnji. appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Iako čitalačka godina još  nije završila ja već imam dosta čvrsti izbor “tri najbolje knjige”  u 2018. knjiškoj godini. Zanimljivo da niti jedna od prvih tri nije iz Amerike ili Engleske. Jedna Korejka i dva Francuza osvojili su moje srce. ... Pročitaj više The post Tri najbolje strane knjige koje sam pročitala u ovoj godini appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Sigurno ste primijetili da često i s velikim žarom prenosim citate, misli i odlomke iz triju knjiga koje su mi u zadnjih godinu dana  posebno prirasle srcu. Ustvari promijenile su mi život i to 100% na bolje. Danielline knjige došle... Pročitaj više The post Osvrt na knjige Danielle Kordić (Portret duge, Kozmički vatromet, Narcis i ruža) appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prevela: Duška Gerić Koren S užitkom sam pročitala ovaj odličan psihološki triler koji me do kraja držao u neizvjesnosti oko čudnih nesreća i smrti tinejdžerica u jednoj uglednoj (britanskoj?) srednjoj školi. Tko je žrtva? Tko je glavna manipulatorica? Tko je... Pročitaj više The post 13 minuta – Sarah Pinborough – zlosutni broj trinaest opsjeda „zlatnu“ tinejdžericu appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Kako ste došli na ideju za novu knjigu “Antiaging prehrana”? Ova je ideja godinama čekala izdavača koji će je znati podržati na pravi način. Sretna sam da se desila Školska knjiga. Tijekom rada na knjizi atmosfera je bila odista vrhunska, od rada s urednicom do art direktorice... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za dr. Lejlu Kažinić Kreho appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
prevela: Ita Kovač „Ponekad je jedini način da provjerim da sam živ pogledati na Fejsu koliko je ljudi lajkalo moj posljednji post. Kad vidim više od 100.000 lajkova, zna mi se dogoditi erekcija.“ Ova knjiga definitivno ide među tri najbolje... Pročitaj više The post Život bez kraja – Frederic Beigbeder – Smrt je nešto glupo ali zato očinstvo ispunjava appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Kako si došla na ideju za novu knjigu – slikovnicu? Ideju za dječju knjigu dobila sam gledajući svoju osmogodišnju djevojčicu kako slobodno i bez pritiska izražava osjećaje koje s lakoćom rastvara u kreativnost. Meni, primjerice, takvo što nije bilo dopušteno... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi/slikovnici – Daniella Kordić appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Veliki sam fan Lianeinih romana jer na zanimljiv način piše o običnim, malim životima, o obiteljskim tajnama i zavrzlamama u kojima se svatko od nas može pronaći i s kojima se lako možemo poistovjetiti. U ovom romanu se priča vrti oko... Pročitaj više The post Malo je nedostajalo – Liane Moriarty – svaka obitelj ima neku svoju tajnu. Kako tajne utječu na odnose i kako se nositi s osjećajem krivnje appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.