7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Čitaj knjigu

Toga jutra mještani mirnog i obiteljskog mjesta Shaker Heights vidjeli su dim koji je sukljao iznad stabala. Čim su čuli sirene znali su da se dogodilo nešto strašno. Plamen je proždirao svih šest spavaćih soba u kući obitelji Richardson. Sve... Pročitaj više The post Mali požari posvuda – Celeste Ng – nezaboravna knjiga appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Kako ste došli na ideju za knjigu „Težinu stvarnosti“? Iskreno, uopće nisam planirao o pisanju nove knjige, a pogotovo ne romana. Međutim nakon druge knjige počeo sam pisati kratke priče, tek toliko da pišem jer inače ne mogu živjeti sam... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za Jana Bolića appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Za Čitaj knjigu piše Tatjana Barat Ruski klasici iz perioda kasnog romantizma i realizma  smatraju se jednima od najboljih ostvarenja u povijesti književnosti. To su knjige kojima se mnogi od nas stalno vraćaju, koje nas neodoljivo privlače i kojima je... Pročitaj više The post 10 najvećih ruskih klasika svih vremena koje trebate pročitati barem jednom appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Ono o čemu piše Frane Herenda u svojoj knjizi gledala sam i svjedočila pune dvadeset i dvije godine radeći u velikim stranim i hrvatskim korporacijama i državnoj upravi. Kad razmišljam o tome kako bih napisala knjigu – moja tema bi... Pročitaj više The post Soba 909 – Frane Herenda – posao se u mnogočemu svodi na ljubav appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Neočekivano osvježavajući koktel Odiseje, Don Quijota i Moby Dicka koji vraća na scenu istinski avanturizam i romantičnog muškarca neograničene slobode koji kreće u istraživanje vlastitih slutnji i samoga sebe – takav je roman „Krletka od mora“, prvijenac mladog programera Dinka... Pročitaj više The post Dinko Mihovilović, Krletka od mora appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prevela: Željka Somun Likovima ove knjige će priča o odbijenim knjigama promijeniti živote naglavačke. Svakome na svoj način. A vas čitatelje će nasmijati, zabrinuti vas, ali i nečemu naučiti. Puna je iznenađenja. Zato, krenite je čitati čim prije. Koliko možemo... Pročitaj više The post Misteriozni Henri Pick – David Foenkinos – knjiga koja nas vodi u izdavački svijet knjiga appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Za Čitaj knjigu piše Tatjana Barat Ime Marija Benedettija praktički je nepoznato u Hrvatskoj, no riječ je o jednom od najboljih urugvajskih književnika 20. stoljeća. U svom bogatom opusu s više od osamdeset objavljenih knjiga prevedenih na dvadesetak jezika i... Pročitaj više The post Mario Benedetti: „Talog kave“ uvući će vas u vrlog urugvajske književnosti appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Od „uspavane ljepotice“ kako su ga voljeli nazivati Bordeaux se pretvorio u šarmantan, živahan grad koji oduzima dah. Početkom jeseni dočekalo me je fantastično iznenađenje. Turistička zajednica grada Bordeauxa  https://www.bordeaux-tourism.co.uk/, pozvala me je u posjet tom živahnom gradu koji nosi... Pročitaj više The post Bordeaux – kakvo prekrasno iznenađenje! appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Život je ono što učiniš od njega. Kako je ovo dobro napisan roman. Kakva čarolija koja nas podsjeća da svatko od nas svoju sudbinu mora sam pronaći. Amor Towles  nas sa ovom knjigom vodi u Moskvu nakon Oktobarske revolucije, točnije... Pročitaj više The post Amor Towles – Džentlmen u Moskvi – najsretniji čovjek u čitavoj Rusiji appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Izdavač: https://www.booka.in/ Knjiga je  genijalno napisana, ima vrlo aktualnu i sveprisutnu temu, otvara mnoga relevantna društvena pitanja, potiče na razmišljanje, a istovremeno je duhovita i ironična. Poznata je uzrečica da prva generacija stvara bogatstvo, druga ga troši, a treća ga uništi.... Pročitaj više The post Kuća – Ivana Đilas – čitajući prepoznajte sebe appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.