7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Drustvo vesti

OPSESIJA IGRICAMA JE I ZVANIČNO MENTALNA BOLEST "Počeo je da ispušta neartikulisane zvuke, a kad bih ga prekinula GAĐAO ME JE FLAŠOM"
Blic online 19-06-2018 21:21
Moderno doba je uz veliki napredak tehnologije doneo i neke nove poremećaje. Zavisnost od igranje video-igrica Svetska zdravstvena organizacija (SZO) sada je i zvanično svrstala među mentalne poremećaje.
U Grčkoj su po zakonu obavezna sedišta za decu, a šta ako na letovanju iznajmite automobil bez njih
Blic online 19-06-2018 19:55
Na putovanjima posebnu pažnju treba posvetiti bezbednosti dece u automobilima pa je tako obavezno korišćenje dečijih auto sedišta i bustera, odnosno podmetača za sedište.
Ovo je KONAČAN KRAJ decenijske vladavine BAHATOG REKTORA iz Kragujevca
Blic online 19-06-2018 19:06
Bivši rektor Nebojša Arsenijević juče nije uspeo da sazove Savet Univerziteta u Kragujevcu, što je praktično označilo i kraj decenijske vladavine porodice Arsenijević na Univerzitetu i u kragujevačkom zdravstvu.
"KOLEGA SE KOMPROMITOVAO" Male maturante zbunila je ova fraza, a da li biste vi znali REŠENJE?
Blic online 19-06-2018 17:59
Pitanja u vezi sa "Sumnjivim licem", šta je jedno od najvažnijih dela Vuka Karadžića, ali i šta znači reč kompromitovan, zadala su najviše teškoća malim maturantima na jučerašnjem testu iz srpskog jezika.
Obavljena primopredaja dužnosti komandanta RV i PVO, general Živak odlazi u penziju
Blic online 19-06-2018 17:53
General-major Ranko Živak predao je danas dužnost komandanta Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane (RViPVO) brigadnom generalu Dušku Žarkoviću, u prisustvu ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića.
Mihajlović: Premeštanje Železničke stanice na Prokop je završetak projekta iz 70-tih
Blic online 19-06-2018 17:13
Premeštanjem Železničke stanice u Beogradu na Prokop završavamo projekat započet još 70-tih godina prošlog veka, o čemu su ugovor bivše gradske vlasti potpisale pre 10 godina, rekla je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Rebić: Cvetković izneo niz nelogičnosti i lažži
Blic online 19-06-2018 17:12
Novinar Stefan Cvetković izneo je niz nelogičnosti i laži, što dokumentuju sve analize i provere MUP-a i nadležnog tužilaštva u Vršcu, pre svega kroz dobijene DNK analize, pregled sigurnosnih kamera, ali i činjenicu da je "pao" na poligrafskom ispitivanju, rekao je direktor policije Vladimir Rebić.
Pašalić: Priliv izbeglica u Srbiju smanjen u velikoj meri
Blic online 19-06-2018 16:09
Priliv izbeglica u Srbiju u velikoj meri se smanjuje, a svima koji su tu država će obezbediti, pored adekvatnog smeštaja, i uslove za integraciju u društvo, poručio je danas zaštitinik građana Zoran Pašalić.
Stefanović: Niko sam ne može da reši problem migranata
Blic online 19-06-2018 16:06
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas u Briselu, na sastanku o migracionoj situaciji na Zapadnom Balkanu, da Srbija ne može biti usamljena u rešavanju migrantske krize, jer nijedna zemlja ne može samostalno da reši ovaj problem.
SREMOM DANAS PROŠLA PIJAVICA Najgori pljuskovi su iza nas, ali nema opuštanja do SUBOTE
Blic online 19-06-2018 16:05
Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas je na snazi upozorenje za skoro celu Srbiju zbog obilnih kiša, jakog vetra i grada. Međutim, po rečima meteorologa Đorđa Đurića najrizičniji period pljuskova je iza nas, te valja biti oprezan još danas, zbog lokalnih pojava grada, a u narednim danima nestabilno vreme ipak neće doneti mnogo padavina.

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.