7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Srbija vesti

UGLJANIN OPET DIVLJA Traži ulice za Izetbegovića i Rugovu u Novom Pazaru, TURBULENTNO U SKUPŠTINI
Blic online 25-04-2019 09:31
Predlog Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Skupštini Novog Pazara o promeni naziva ulica i trgova u ovom gradu izazvala je raskol u vladajućoj većini i rezultirala njihovim napuštanju sednice lokalnog parlamenta.
"KAŽU DA SAM UMRO NA POLA SATA" Lekari su dva puta vratili Aleksinčanina sa "ONOG SVETA", a doktorkama to nije bio prvi ovakav slučaj
Blic online 24-04-2019 21:19
Aleksandar Rajković (72) iz Aleksinca, dobio je šansu za novi život jer je umro na pravom mestu – u holu ispred specijalističke kardiološke ambulante Kliničkog centra u Nišu. On je bio na pregledu kod kardiologa kada se, po izlasku iz ordinacije, iznenada srušio, a zahvaljujući hitroj reakciji lekara, anesteziologa, medicinskih sestara i radnika službe obezbeđenja, njegov život je spašen nakon polučasovne reanimacije.
SELFI DEKA IZ KRALJEVA ZVEZDA INSTAGRAMA Preko noći je dogurao do 35.000 pratilaca, penzionerima poručuje: NIJE ŠAH JEDINA ZABAVA
Blic online 24-04-2019 19:13
Zoran Stanković, penzioner iz Kraljeva, postao je preko noći jedan od najpopularnijih likova u Srbiji na Instagramu, pošto je sa 500 pratilaca stigao do 35.000. I to zahvaljujući selfijima koje svakog dana postavlja na svoj profil.
BIZARNO Ilija iz sela Lisice uveo je struju u kapelu na lokalnom groblju, a onda su počeli da mu pristižu RAČUNI ZA TV PRETPLATU
Blic online 23-04-2019 21:45
Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to doneti i račun za, verovali ili ne - televizijsku pretplatu.
ULOV KARIJERE Stefanu se štap savio kao prut, tresao se od uzbuđenja: Kada je uspeo da je izvuče iz vode, svi su se sjatili da vide ČUDO OD RIBE (FOTO)
Blic online 19-04-2019 17:42
Stefan Jovanović (23), sportski ribolovac iz Užica, prekjuče je na Đetinji uhvatio ribu svoje karijere i još jednom potvrdio da njegov grad ima atrakciju kojom se ne može podičiti nijedan drugi.
ZARAŽENI GLODARI UPALI U VODOVOD?! Od retke infektivne leče se ČAK 24 OSOBE u selu pored Kraljeva, a voda više NIJE ZA PIĆE
Blic online 19-04-2019 16:20
U selu Stubal kod Kraljeva čak 24 meštana obolelo je od tularemije, retke endemske infektivne bolesti koja se na ljude prenosi uglavnom sa glodara, šumskih životinja ili krpelja. Pretpostavlja se da je došlo do upadanja zaraženih glodara u lokalni vodovod koji koristi oko 80 od ukupno 400 domaćinstava u ovom selu.
20 GODINA TUGE ZA VOJNIKOM IZ NOVOG PAZARA Naser je jedini Bošnjak poginuo na Košarama 1999, majka: Branio je otadžbinu, stradao kao JUNAK
Blic online 19-04-2019 15:56
Novopazarac Naser Vučelj poginuo je na današnji dan pre dvadeset godina, boreći se na karauli Košare, rame uz rame sa ostalim pripadnicima Vojske Jugoslavije koji su tih dana nadljudskim naporima pokušavali da zaustave napade i prodor pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova u našu zemlju.
VRATIO SE IZ FRANCUSKE I ČISTI SMEĆE "Svi prolaze pored mene dok skupljam otpad, ali niko da POMOGNE. Za ovo bi na Zapadu išli u ZATVOR"
Blic online 18-04-2019 18:02
Iz modernog sveta gde je imao sve pogodnosti da profesionalno napreduje i dobro živi stigao je u siromašnu srpsku zabit. Znao je da je ona lišena mnogih blagodeti na koje je navikao i bio spreman da u nju, znanjem i vaspitanjem, usadi duh savremenog. Samo, da će morati da krene od nule, od osnova civilizacije, Vladimir Pušonjić tome se nije nadao.
Novi Pazar pokreće akciju za OBNOVU Notr Dama i džamije Al-Aksa
Blic online 18-04-2019 08:30
Grad Novi Pazar pokreće akciju prikupljanja sredstava za obnovu u vatrenoj stihiji oštećene katedrale Notr Dam u Parizu, kao i džžamije Al-Aksa u Jerusalimu, u kojoj se desio manji požar.
Upoznajte srpski grad, jedinstven po tome što se više NE VIDI OD SMEĆA
Blic online 17-04-2019 21:19
Duž onih 300 metara koliko se deponija Stanjevine proteže na ulasku u Prijepolje iz pravca Nove Varoši, sa magistrale na desnoj obali Lima više se i ne vidi čitavo naselje na drugoj strani reke. Pogled je zaklonilo brdo smeća koje ovde, sa jednom devetogodišnjom pauzom, raste više od četiri decenije.

 

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.