7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Srbija vesti

LOŠE VESTI ZA MALINARE Hladnjače u Prijepolju obustavile otkup "crvenog zlata"
Blic online 19-06-2018 14:36
Nekoliko hladnjača i otkupljivača u Prijepolju i okolini juče i danas je obustavilo otkup malina uz obrazloženje da su kapaciteti popunjeni i da je kvalitet ovog voća loš.
ŠTA TO MILI PO ŠOFERŠAJBNI? U toku vožnje, iz haube automobila izvirila zmija (VIDEO)
Blic online 19-06-2018 13:15
Slobodan Stošić iz sela Kržince, opština Vladičin Han, doživeo je šok kada je u toku vožnje ka Vranju, na šoferšajbni svog automobila ugledao zmiju koja je izvrila iz haube.
Ivanjica: Nagrađeni najzaslužniji pojedinci i organizacije
Blic online 18-06-2018 21:20
Ivanjičani su  u okviru obeležavanja Dana opštine dodeli Junske nagrade najzaslužnijim pojedincima i organizacijama. Povelju opštine Ivanjica za značajan doprinos u afirmaciji ove varoši  dobio je dr Svetislav LJ. Marković  i specijalni savetnik za nemačke investicije predsednika Srbije, Jerg Heskens.
Nevreme u lozničkim selima uništilo useve i voćnjake
Blic online 18-06-2018 08:20
Jako nevreme uz grad, koje je pogodilo loznička sela Jelav, Stražu i Donji Dobrić uništilo je gotovo sve useve, povrtnjake i voćnjake.
"DRUGO VENČANJE VIŠE LIČI NA OPELO" Razvode se i sveštenici, a evo kada i kome CRKVA DOZVOLJAVA NOVI BRAK
Blic online 18-06-2018 06:36
U srpskoj tradiciji je da se brak ozakoni i pred Bogom i pred matičarem. A da bi se stupilo u novi crkveni brak, pravoslavna vera nalaže da se prethodni razvede pred crkvenim sudom.
“KAFA JE U EVROPU UŠLA PREKO FUTOGA” Novosađanin čuva jedinstvenu kolekciju posvećenu neobičnom napitku
Blic online 17-06-2018 19:41
U svetu se zna za put svile, zna se i za put duvana, ali se malo zna za prvi evropski put kafe, a upravo je on išao preko naših krajeva, priča Novosađanin Radmilo Mulić, novosadski knjižar, vlasnik jedinstvene kolekcije predmeta i knjiga koji pričaju zajedničku priču o jednom od omiljenih napitaka kod nas - kafi.
Vanredna siituacija u Aleksincu i dalje na snazi, oštećen most u Leušićima
Blic online 17-06-2018 15:00
Vanredna situacija zbog poplava i dalje je na snazi u 11 aleksinačkih sela, ali je, kako kažu nadležni, stanje na terenu stabilno i vatrogasci pumpama izvlače vodu iz poplavljenih područja.
RADOVI NA CEVOVODU Kruševljani vodu za piće dobijaju u 18 časova
Blic online 17-06-2018 14:48
Svi radovi na merno regulacionom bloku su završeni i očekuje se da korisnici na teritoriji Grada Kruševca tehničku vodu dobiju oko 18 časova, saopšteno je danas iz JKP "Vodovod Kruševac".
SRCEM ZA DRUGA "LEPTIRA" Đaci sakupili novac za lečenje Despota Lazića
Blic online 17-06-2018 12:46
Umesto uobičajene proslave oproštaja od učiteljica, generacija đaka koja je završila četrvrti razred u OŠ "Sveti Sava" u Bajinoj Bašti organizovala je humanitarnu priredbu.
POTOP U ČAČKU Ulice pretvorene u reke, ljudi STOJE NA KROVU AUTOMOBILA (VIDEO)
Blic online 16-06-2018 22:49
Obilna kiša koja se sručila na Čačak, potopila je danas popodne glavne gradske ulice, a najkritičnije stanje bilo je u Ulici Vojvode Stepe i Nemanjinoj, gde je voda poplavila automobile na kolovozu, javio je "Glas zapadne Srbije".

 

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.