7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

Srbija vesti

HOROR U LESKOVCU Vezana mrtva lisica ostavljena na poklopcu kontejnera u blizini osnovne škole (FOTO)
Blic online 12-12-2018 23:06
Mrtva lisica pronađena je danas u Leskovcu u blizini Osnovne škole Svetozar Marković, a uslikala je slučajna prolaznica koja je ostala nema pred jezivim prizorom.
U CELOM NASELJU TROJE MALIŠANA Mlada majka iz Crne Trave: "Nema gde da se zaradi, ali najteže mi je što DECA NEMAJU s kim da se IGRAJU"
Blic online 12-12-2018 10:58
Porodica Radenković iz Sastava Reka kod Crne Trave jedna je od retkih sa malom decom, a oni imaju čak troje, i glavni je problem, pored siromaštva, to što mališani nemaju društvo. Selo Sastav Reka, smešteno u dolini između dva planinska obronka, nalazi se pored magistralnog puta Vlasotince – Crna Trava i u njemu živi tek nekoliko stanovnika.
Savina vodenica opet će raditi od proleća
Blic online 11-12-2018 16:00
Ako Sava opet bude navraćao tu gde je, legenda kaže, nekada dolazio na konak i gozbu, možda i ostavi zahvalnicu Miju za sve što je ovaj, uglavnom svojom voljom i parama učinio za njega.
REKTOR DOBIO POVELJU, ASISTENTKINJA VRATILA SVOJU "Profesor Antić je nagrađen jer je tobože promovisao fakultet u inostranstvu, a zapravo reč je o TRAMPI"
Blic online 11-12-2018 11:00
Asistent na Fakultetu umetnosti u Nišu, na odseku za klavir Marija Dinov Vasić, vratila je Povelju za izuzetan doprinos razvoju fakulteta, koju je dobila još 2003. godine kao prvi diplomac. Razlog ovog nesvakidašnjeg poteza desio se nakon što je na obeležavanju Dana fakulteta istu Povelju dobio i rektor Univerziteta u Nišu Dragan Antić.
"UMALO SE NISAM ONESVESTILA OD PRIZORA" Krajanovićima je požar za 10 minuta uništio SVE ŠTO SU IMALI
Blic online 10-12-2018 20:55
Miroslav Krajanović (45) i njegova supruga Valentina Stojkanović (25) ostali su bez kuće i imovine u požaru koji je izbio u borskom selu Zlot.
Dragan je jedini stanar SABLASNE ZGRADE u Srbiji, koju je nekad delio sa 40 komšija
Blic online 10-12-2018 19:23
Na samo 45 kilometara od Ivanjice postoji mesto u kome kao da je vreme stalo. Bez prodavnice, pekare, pošte, Doma zdravlja, kafane i valjanog TV signala živi njih devetoro, zaboravljeni od svih. A Dragan Bjelanović je jedini stanovnik zgrade koju je nekad delio sa 40 stanara. Sada ta građevina deluje sablasno.
UKRASI KOJI NE POZNAJU GODIŠNJA DOBA U Prokuplju već tri godine na drvetu visi DŽAK, a u Spomen parku šetaju SVINJE (VIDEO)
Blic online 09-12-2018 22:19
Jedan platneni džak već tri godine visi na drvetu u jednom parku u Prokuplju, dok u drugom već neko vreme slobodno šetaju - svinje.
Luka je jedan od 10 NAJBOLJIH mladih harmonikaša na svetu, ali sada se na njegovom putu pojavila JEDNA PREPREKA
Blic online 09-12-2018 22:12
Mladi talentovani Kragujevčanin Luka Simić (16) niže svetske nagrade pomoću svog instrumenta, koji su mu roditelji kupili na kredit. Međutim, naredno zahtevnije takmičenje traži i bolju harmoniku.
GDE STE POŠLI?! Ribokradice bacile 900 metara mreže na vodama Šumadije i Zapadne Srbije, ali ih je sačekalo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE (FOTO, VIDEO)
Blic online 09-12-2018 14:29
U velikoj akciji pretrage nekoliko jezera na području zapadne Srbije i Šumadije, organizovanoj u subotu, ribočuvari "Balkan Eko Tima" iz Prijepolja, firme koja je korisnik voda na ovim područjima, zaplenili su 900 metara mreže.
VODA DO POLA TOČKOVA Kišnica i izlivena kanalizacija na ulicama Surdulice (VIDEO)
Blic online 09-12-2018 12:22
Vremenske nepogode i loša kanalizacija dovele su do poplava na ulicima Surdulice, budući da se čak i na kolovozima nalaze potoci kišnice koja ne može normalno da otiče.

 

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.