7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

IT

Kao i prethodni modeli i novi Galaxy Note biće u stilu "što veće, to bolje". To i ne čudi jer je ovaj telefon namenjen ljudima koji smartfon koriste prvenstveno zbog posla, ali ukoliko se nagađanja ispostave tačnim Note 9 će biti najveći Samsungov telefon sa 6,4 inča velikim ekranom i mnogo zanimljivije, sa memorijom od čak 512GB!
Read more...
Instagram je potvrdio da ipak neće da uvede opciju koja bi korisnike obaveštavala kada neko napravi printskrin fotografija i video sadržaja koje postavljaju na svom Story-ju.
Read more...
Fudbalska groznica trese svet a njoj se pridružio i Smaung sa novim AR emotikon aplikacijama, sa simbolima i bojama nacionalnog tima Srbije.
Read more...
Taman kad ste pomislili da ste savladali sve nivoe Crash Bandicoot N. Sane trilogije Activision je predstavio još jedan nivo i zadao igračima novi izazov.
Read more...
Na aktuelnom E3 sajmu prikazano je čak 10 minuta gejmpleja remastera kultne Spyro trilogije. Spyro Reignited dolazi 21. septembra za PS4 i Xbox One, a na videu možete uživati u HD rezoluciji i novim grafičkim elementima, kao što je lelujanje trave.
Read more...
Prvi smartfon sa senzorom za otiska prsta ugrađenim u sam displej nosi potpis kompanije Vivo.
Read more...
Serija G, koju je izbacila Motorola, obuhvata tri modela koji kombinuju funkcionalnost i prihvatljivu cenu. Najzanimljiviji od njih Moto G6, koji nudi neke od najbitnijih karakteristika flegšip telefona i pokazao se kao dosta pouzdan.
Read more...
FromSoftware, kompanija poznata po Dark Souls i Bloodborne igrama, napravila je novi “samurajski” Dark Souls sa promenjenom lokacijom dešavanja, tako da se čitava igra dešava u Japanu.
Read more...
Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. juna dobijaju i bonus – paket besplatnog celoživotnog školovanja, koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja!
Read more...
Nakon svetske premijere Honor 10, novi model podbrenda kmpanije Huaavej stigoa je i u Srbiju.
Read more...

Kompanija Boston dajnemiks već godinama unazad razvija različite modele robota i svaki put ostavi bez teksta svetsku javnost kada prestavi neko svoje novo "čedo". Tako je bilo i ovog puta, kada je objavila snimak modela "SpotMini" koji se samostalno kreće određenom rutom kroz kancelarije i laboratoriju firme koja ga je stvorila.
Read more...
Kineski hakeri, odgovorni za upad u baze podataka firme koja proizvodi opremu za američku mornaricu, ukrali su 614 gigabajta podataka u dva odvojena hakerska napada u januaru i februaru.
Read more...
Aplikacija koju navodno više od milion roditelja koristi za špijuniranje svoje dece i njihovo korišćenje mobilnih telefona, omanula je u nečemu što bi trebalo da je osnovno. Naime, nusu uspeli da naprave lozinku kojom bi zašitili svoje servere i tako kompromitovali više od 10.000 podataka u prethodna 3 meseca.
Read more...
“Naredni talas inovacija u svetu će podstaći korporacije da se menjaju, koristeći sredstva koja već imaju na raspolaganju. Zato moramo dobro da promislimo kako stvari trenutno funkcionišu i kako da ih promenimo na bolje, kako da nove poslovne i komunikacijske modele uklopimo u današnji svet. Inoviraj, ne imitiraj”, poručili su učesnici devete Direct Media Akademije održane od 15. do 18. maja u teatru Madlenianum.
Read more...
Fejsbuk je dosad ukinuo oko 200 aplikacija, u prvom koraku revizije aplikacija koje imaju pristup velikoj količini korisničkih podataka, a kao odgovor na skandal u čijem je središtu firma za političko savetovanje Kembridž Analitika.
Read more...
U oblilju naslova koje su veliki studiji izbacili izdvajamo sedam koje nikako ne bi ste smeli propustiti - bilo da ste zagrižen gejmer ili volite da se opustite uz konzolu posle posla.
Read more...
Brisel će moći da krade privatne podatke Evropljana pomoću “državnih trojanaca”, što se prikriva raznim eufemizmima, potrebom za većom bezbednošću i sličnim opravdanjima. Konkretno, nova opšta pravila o zaštiti podataka (GDPR) koja će stupiti na snagu 25. maja u EU omogućiće državnim telima i službama da “izvlače” podatke sa kompjutera građana Evrope.
Read more...
Danas je svetski dan lozinki, a saveti za njihovo pažljivo kreiranje su već dobro poznati.
Read more...
Turističko putovanje u svemir čini se kao genijalna ideja. Naime, uskoro ćemo moći odsesti u prvom svemirskom hotelu, ali za takav poduhvat moraćete da izdvojite jako puno novca...
Read more...
Haker Kristijan R. iz Zaprešića, koji je juče uhapšen u međunarodnoj policijskoj akciji, priveden je u Županijski sud u Velikoj Gorici, gde mu je određen jednomesečni pritvor.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.