7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

IT

U beogradski JDP, 8. i 9. maja stižu eksperti iz polja digitalnog marketinga, u ulogama predavača i panelista najprestižnije regionalne digital konferencije.
Read more...
Vladimir Lelićanin je softverski developer sa 22 godine iskustva u razvoju širokog spektra web i mobilnih tehnologija i složenih aplikacija. Već 7 godina je predavač na čelu katedre za web development na SAE institutu u Beogradu. Trenutno radi u Origin Trail-u, kao software lead & product owner.
Read more...
U doba sverastuće nezaposlenosti teško da nema profesije koju kriza ne pogađa, te je u mnogim oblastima poslovanja primetno smanjenje obima posla, a samim tim i pad prihoda.
Read more...
Faris Jakob sebe opisuje kao nagrađivanog stratega, kreativnog direktora, pisca, govornika i – “geeka”. Voli da pomaže brendovima, startapovima i marketinškim agencijama, a zašto je u tome uspešan pričaće na Direct Media Akademij.
Read more...
Honor, podbren Huaveja, spremio je još jedan flegšip telefon - Honor 10. Zasnovan na solidnom modelu View 10 uz neke od najboljih karakteristika Huavej P20 ovaj telefon istinski dovodi Honor među brendove sa vrhunskim uređajima.
Read more...
Ako imate više od 700 evra, lako ćete izabrati mobilni telefon, ali ako ne biste d adate više od 500, onda vam predstoji ozbiljno istraživanje koji od modela srednje kategorije izabarati. Evo male pomoći.
Read more...
U prirodi većine nas je potreba da se menjamo i napredujemo, da napravimo iskorak ka novim saznanjima i izazovima.
Read more...
Nakon svetske premijere Huavej je predstavio i u Srbiji modele P20 i P20 Pro. Veći od ova dva telefona P20 Pro ima trostruku Lajka kameru, i prvi je ikada napravljen uređaj sa ovom karakteristiko. Oba telefona imaju napredne funkcije veštačke inteligencije.
Read more...
Samsung Galaxy Note 9 biće znatno moćnija mašina od Galaxy S9, ako je sudeći po prvim informacijama o novom fabletu koji sprema proizvođač iz Koreje.
Read more...
Horde i Alijanse se sukobljavaju za ultimativnu kontrolu nad svetom u novom, sedmom po redu poglavlju Blizzardove uzbudljive online multiplayer sage.
Read more...

Koliko ste samo živaca pokidali kada ste ulubili branik ili neki drugi deo limarije na automobilu... Verovatno ste se još dodatno nervirali kada ste saznali od majstora koliko će da vas košta "peglanje". A možda je sve to bilo uzalud.
Read more...
Polaganje vozačkog ispita nije lako nigde u svetu, a mnogi iskusni vozači dan-danas pamte svoje "bisere" sa polaganja.
Read more...
Posle skandal koji je izbio zbog zloupotrebe ličnih podataka 87 miliona korisnika Fejsbuka, Mark Zakerberg ne prestaje da se izvinjava i priznaje grešku.
Read more...
Lord i Tejlor i Saks Pete avenije istakli su juče da su hakovani podaci pet miliona njihovih klijenata. Hakeri su otkrili informacije o njihovim kreditnim i platnim karticama.
Read more...
Verovali ili ne, Holanđani voze bicikle po putevima napravljenim od toalet papira, zahvaljujući inovativnoj reciklaži otpada.
Read more...
Hakerski "mastermajnd", odgovoran je za dva malvera koja su proteklih godina korišćena za napade na banke i krađu novca, a ukradeno je oko milijardu evra.
Read more...
Kada je reč o bezbednosnim problemima pametnih telefona, bezbednosni analitičari skoro uvek bi govorili o Gugleovom Androidu, iako Epleov mobilni operativni sistem nije nedodirljiv. Ipak, većina propusta i napada zabeležena je upravo na telefonima koje pokreće Android.
Read more...
Kad god vam nešto od hrane ili pića kane na omiljenu odeću, verovatno se iznervirate; naročito ako su u pitanju fleke koje se ne skidaju.
Read more...
Na konferenciji za računarsku bezbednost koju je održana u Meksiku, stručnjaci su poslali zabrinjavajuću poruku svim vlasnicima pametnih telefona – hakerski napadi na mobilne uređaje sve su jednostavniji, učestaliji i hakerima donose više koristi u odnosu na napade na lične računare.
Read more...
Naučnici sa Univerziteta Perdju, iz Indijane, i Univerziteta u Ajovi uočili su bagove kod 4G LTE protokola, koji bi hakerima mogli da omoguće napad na mreže, praćenje lokacije korisnika, špijuniranje njihovih razgovora i poruka, kao i slanja lažnih upozorenja.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.