7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

IT

Sigurno ste mnogo puta u životu čuli tvrdnju da završeno školovanje i stečena diploma ne znače i siguran posao. I to je, zaista, najčešće tačno. Razlog za takvu argumentaciju je uglavnom to što programi obrazovnih ustanova u našem sistemu nisu najbolje usklađeni sa potrebama na tržištu rada.
Read more...
Kada dođete u nedoumicu koji mobilni telefon da izaberete, a na najbolji način iskombinujete cenu i kvalitet proizvoda, obično prevladaju simpatije prema određenom brendu ili nečemu što u današnje vreme igra najbitniju ulogu kada je reč o funkcijama pametnog telefona – kvalitetu kamere.
Read more...
Na premijeru novog Huawei telefona uspeli su da stignu samo najuporniji. Ceo IT svet se gurao za mesto na prezentaciji do sada najjačeg telefona kineskog proizvođača a Blic je imao priliku da bude među njima na premijeri u Londonu. Evo prvih utisaka.
Read more...
Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne celodnevne performanse, glavni su aduti novog Samsung Galaxy A9 telefona. Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.
Read more...
Samsung se odlučio da unese novine u svoje poslovanje a prvi primer je Galaxy A9, telefon srednje klase koji je nedavno predstavljen i to kao prvi telefon sa četiri glavne kamere.
Read more...
Trostruka kamera, senzor za otisak prsta ugrađen u ekran, baterija od 4200 mAh... ako se sva ova nagađanja ispostave tačnim Mate 20 Pro će nadmašiti prethodnika iz P serije ali i tek predstavljeni novi iPhone.
Read more...
Važna novost stiže sa ITAcademy za sve one koji žele da se bave web programiranjem.
Read more...
HTC je odlučio da sa modelom U12 Plus zadrži opciju da se aplikacije pokreću tako što ćete rukom stisnuti ivice ekrana i moramo da priznamo, i dalje je zabavno koristiti tako telefon.
Read more...
Samsung je u Mialnu upravo predstavio svoja dva nova telefona – Galaxy A7 i Galaxy A9 koji je prvi telefon sa četvorostrukom zadnjom kamerom.
Read more...
Nedelju dana deli nas od premijere novog Mate telefona koju je Huawei zakazao za 16. oktobar u Londonu. Dosta toga došlo je do javnosti pa već imamo sliku kako bi Mate 20 Pro trebalo da izgleda i za sada nam se sviđa! I te kako!
Read more...

Novi virus trojanac Oktopus napada diplomatska predstavništva širom Azije saopštava Kasperski lab.
Read more...
Sigurno vam je poznata rečenica: Da li je toliko teško ubaciti čarape, majicu sa treninga ili košulju u korpu ili veš mašinu?
Read more...
Kompanija koja se bavi bezbednošću na intrentu ESET Research objavila je zvanični dokument u kome se opisuje prvi UEFI zloćudni virus otkriven na personalnim računarima.
Read more...
Robot visok 1.65m može čitati izraze lica a javnost će ga koristiti za prijavljivanje zločina i plaćanje prometnih kazni, piše Daily Mail.
Read more...
Nedavni hakerski napad na društvenu mrežu Fejsbuk pogodio je pet miliona Evropljana od 50 miliona naloga ukupno pogođenih, rekla je danas evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova.
Read more...
Ukoliko ste se pitali koliko je broj podataka o vama dostupan u svetu interneta, evo pravog odgovora.
Read more...
Za nekoliko aplikacija u Mac App Store-u se veruje da prikupljaju i učitavaju korisničke podatke, uključujući i njihovu istoriju pretrage.
Read more...
Ako imate želju da istražite univerzum, imamo dobre vesti za vas.
Read more...
Korisnici koji imaju javni profil odavno se žale na činjenicu da ne mogu ukloniti pratioce koje više ne žele na svom Instagramu.
Read more...
Najnovija glavobolja za korisnike čet aplikacije Vocap (WhatsApp) usledila je nakon najave besplatng bekapovanja poruka korisnika na Google Drive.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.