7. Međunаrodni bijenаle umetničkog dečjeg izraza – BUDI

BUDI

IT

Programeri su naizgled kao i svi drugi zaposleni ljudi. Idu na posao, imaju razna interesovanja, ne raduju se preterano ponedeljku, ali zato vole petak po podne, a naročito vikend, kada mogu duže da spavaju i provedu slobodno vreme na neki kreativan način sa ljudima koje vole. Međutim, dnevna rutina programera se pomalo razlikuje od načina na koji funkcionišu drugi ljudi.
Read more...
Zvanična igra PES 2019 stiže 30. avgusta, ali je već objavljena demo verzija koja je dostupna za PlayStation4, Xbox One i PC preko Steam.
Read more...
Visoke zarade, lak i brz pronalazak posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojni drugi benefiti koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih je programiranje postalo jedno od najpopularnijih zanimanja 21. veka.
Read more...
Posle Galaxy S9 druga bitna premijera za Samsung ove godine je novi Galaxy Note9 koji je upravo predstavljen u Njujorku. Na impozantnoj prezentaciji na kojoj se našla i ekipa "Blica" predstavljen je Note telefon koji dolazi sa potpuno novim S penom, zadivljujućom baterijom i odličnom kamerom.
Read more...
Možete li se uopšte setiti trenutka kada ste prvi put uzeli mobilni telefon u ruku? Šta ste tada pomislili? Da li ste bili fascinirani činjenicom da možete biti u kontaktu sa svojim najdražima, bez da u ruci držite aparat koji je uključen u zid? Da li ste uopšte bili svesni neograničenih mogućnosti koje bi jedna takva tehnologija mogla ponuditi u budućnosti?
Read more...
Različitim vrstama punjača za mobilni uskoro bi moglo da odzvoni. Naime, evropske regulatorne agencije počinju s ispitivanjem navika evropskih potrošača i njihovih potreba za uvođenjem univerzalnog modela mobilnog punjača koji bi građanima Europske unije uvelike pojednostavio svakodnevicu, najavila je Euractivu poverenica Evropske komisije za tržišnu konkurenciju Margaret Vestager.
Read more...
Glasine o novom Note telefonu počele su još na proleće, ali ćemo tek sutra saznati šta je zapravo Samsung spremio za svoj premijum telefon.
Read more...
Brojna odličja, prestižna priznanja i nagrade, nastupi u reprezentativnim selekcijama, ugovori sa velikim klubovima i nadmetanja širom zemlje i sveta samo su deo svakodnevice dvoje talentovanih mladih sportista – Alekse Cvetkovića, juniorskog državnog reprezentativca u vaterpolu, i Tare Ćulibrk, prvakinje Srbije u plivanju slobodnim stilom.
Read more...
Akcije “Epla” dostigle su u četvrtak istorijsku vrednost od bilion dolara, postajući prva američka kompanija koja je javnom prodajom dostigla taj prag. Na kratko, deonice su dostigle cenu od 207,05 dolara, koja je bila potrebna da bi tehnološki džin dostigao bilion pre povlačenja.
Read more...
Da li imate talenat i veštinu za unovčavanje kratkoročnih prilika ili imate tendenciju ka metodičnom planiranju unapred, striktno se držeći plana dok se ne ispuni?
Read more...

Postoje stvari koje svi radimo svojim mobilnim uređajima, ali su ustvari veoma štetne.
Read more...
Tehnologija u službi humanizma.
Read more...
Baš kad smo pomislili da smo sigurni od različitih rensomver napada (jer podaci pokazuju da su oni sve ređi), stručnjaci za bezbednost upozoravaju na "pametnog" trojanca.
Read more...
U nezgodnim situacijama na putu, koje mogu biti pogubne po vaše finansije ako nemate dokaz da niste vi krivi, snimci događaja mogu biti „zlata vredni“.
Read more...
Pametni telefoni su jedan od najboljih pronalazaka digitalnog doba. Oni koriste najmodernije tehnologije kako bi povećali efikasnost i korisničko iskustvo podigli na viši nivo. Ali šta se dešava kada se vaš pametni telefon konstantno kvari?
Read more...
Iako se Fejsbuk trudi da ispravi propuste posle skandala sa kompanijom "Kembridž analitika", i dalje se suočava sa mnogim problemima.
Read more...
Ovih 5 grešaka ljudi najčešće prave kad su u pitanju lozinke na internetu.
Read more...
Kada kupujete android verovatno ne razmišljate o tome da li ste sa njim dobili zlonamerne softvere,malvere koji bi mogli da vam ukradu lične podatke pa čak i novac
Read more...
Viz Car kamera je nešto što svaki vozač mora imati u svom vozilu, naročito ako vam je posao takav da najveći deo vremena provodite u njemu: ako ste npr. profesionalni vozač kamiona, taksista i sl.
Read more...
Korisnici Tvitera ujutro pišu smirene i analitičke porukuke, dok su uveče emotivni i impulsivni, pokazala je velika analiza poruka na toj društvenoj mreži.
Read more...

Copyright © 2018 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.