Bašta balkana

Kako žive nemački penzioneri koji su radili čitavog života, a onda nemaju novca za novu odeću ili izlazak na kafu? Članak Nemački penzioneri ne mogu da žive od svoje penzije se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Svima je lako pretraživati na Guglu, ali treba biti obazriv šta je to što valja tražiti na ovom pretraživaču. Članak Stvari koje nikada ne treba pretraživati na Guglu, evo zašto! se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Nedavna istraživanja su takođe otkrila da je ishrana sa puno celih žitarica povezana sa tanjim zidovima karotidnih arterija. Ove arterije su odgovorne za dotok krvi u vaš mozak. Zgušnjavanje karotidnih arterija izaziva stvaranje ateroskleroze i povećava rizik za srčane bolesti i moždani udar. Članak Koja hrana i namirnice povoljno utiču na plak u krvnim sudovima? se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Rizik od demencije povećava se što smo stariji, ali na sreću postoje određeni jednostavni putevi kako ćemo taj rizik smanjiti u velikoj meri. Članak 5 jednostavnih načina da smanjite rizik od demencije se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Uklete sjene iz proklete kuće ritualno zaplesaše po memljivim zidovima skučenog sobička. Zarobljene vremenom, uhvaćene dugom bosanskom zimom... Članak Alma Zornić: Drevni se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Suecki kanal je otvoren pre 150 godina. Egipćani su od tog objekta mnogo očekivali, i tako je i danas – bar kada je reč o prihodima. Članak Suecki kanal obeležava 150 godina svog postojanja se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Muzikoterapija nije više tabu, jer su mnogi nalazi otkrili da stihovi i melodije leče, a određene pesme mogu da pokažu zavidno dejstvo u izvlačenju iz teških dana. Članak 10 opuštajućih hitova: Pesme protiv stresa i anksioznosti se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...
Magovi koriste i razne "svetinje", to su talismani i amajlije. Starac Pajsije govorio je o njihovoj štetnosti na potpuno jednostavan i razuman način. Članak Amajlije i talismani – štetna sredstva kojima magovi „isceljuju“ se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.