Čitaj knjigu

Koja divna i topla ljudska priča o ljubavi, povjerenju, izgradnji vjere u sebe, mogućnosti promjene, a da istovremeno u čitateljima budi tračak nade u bolji svijet. Gobi je mala kujica lutalica iz pustinje Gobi koja je na ultramaratonu usred pustinje... Pročitaj više The post U potrazi za Gobi – Dion Leonard – nevjerojatna i istinita priča koja će vam rastopiti srce appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
“Otišao je, a ona je pala na pod. Plakala je slomljena i sama. Kako je došlo do ovoga? Kako je završila ovdje? Koliko njezino srce uopće više može podnijeti? Nije znala koliko je vremena provela sklupčana na podu i vjerojatno... Pročitaj više The post Želja – Mana Pass – život nas uvijek vodi na mjesto koje je bolje appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
1.Kako ste došli na ideju za knjigu “Starenje za početnike”? Našla sam se u dobi za odlazak u mirovinu, činilo mi se odjednom. Tako velika odluka izgledala mi je kao dobra tema, ali razmišljajući o njoj došla sam do još... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za Branku Erdelji-Štivić appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Lifestyle blogerica Rachel Hollis ovom knjigom šalje važnu poruku: nitko od nas ne vodi savršen život. Ali, ona zna da smo isključivo mi sami odgovorni za svoje živote i da je uvijek izbor na nama, bez obzira na okolnosti u... Pročitaj više The post Odmahni rukom i kreni dalje – Rachel Hollis – samo ti imaš moć promijeniti svoj život appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Kakva sjajna knjiga! Obiteljska saga koja ti oduzima dah dok je čitaš. Bilo mi je žao da je gotovo. Navukla sam se na nju i sada mi nedostaje. Istovremeno se osjećam ispunjeno jer u moj je život ušla još jedna... Pročitaj više The post Posljednji od nas – Adelaide de Clermont Tonerre – može li osveta ostati najsigurniji oblik pravde? appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Kako si  došao na ideju za novu knjigu? Duboko vjerujem da ne postoji slučajnost, i da mi nezadrživo  koračamo prema mjestima i ljudima koji nas čekaju, oduvijek. Kada sam počeo ovo da radim, trebao mi je neki moto za web stranicu i društvene mreže i... Pročitaj više The post 3 pitanja o novoj knjizi za Kenana Crnkića – Nadživjeti život appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prevela: Aleksandra Barlović “Negativne misli opsjedaju um. Jedno istraživanje provedeno  na psihološki normalnim ljudima otkrilo je da su svakog dana mislili otprilike 4000 zasebnih misli. Između 22 i 31 posto tih misli bilo je neželjeno i nekontrolirano nametljivo, a od... Pročitaj više The post Um i materija – Dawson Church – ili ste usklađeni ili ste neusklađeni appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Prevela: Jelena Pataki Važan dio ove priče događa se u knjižari i vrti se oko knjiga i pisanja. To me je odmah, na prvu privuklo jer mi je zvučalo obećavajuće. Ali, što sam dalje čitala nekako sam gubila volju. Stil... Pročitaj više The post TI – Caroline Kepnes – opasna opsjednutost appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
Nakon divnih, toplih i najboljih mama u književnosti, postoje i one druge. Samo iritantne i dosadne, tragične, površne i onda niz, zlih, ludih i psihotičnih. To možda čeliči naše junakinje i junake, od njih traži da prežive doba u kojem... Pročitaj više The post “Najgore” majke u književnosti – iritantne, psihotične, tragične, na rubu pameti, površne……. appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...
„Smrdi po trulim jajima. Zrak je siv i mutan od pušćanoga praha. Svi su ustrijeljeni osim mene. Ja nemam čak ni masnicu.“ Tako počinje ovaj nevjerojatno potresan i napet skandinavski triler na kojeg ćete se odmah zakačiti. Već na prvoj... Pročitaj više The post Živi pijesak – Malin Persson Giolito – razoran i nagrađivan švedski psihološki triler kojeg možete gledati i kao seriju na Netflixu appeared first on Čitaj knjigu.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.