Dan u Beogradu

Besplatni koncerti u Galeriji Artget (Trg republike 5/I) na programu su Kulturnog centra Beograda i tokom decembra 2020. godine. Jovana Nikolić U ponedeljak, 7. decembra 2020. od 16.00, u Galeriji Artget, nastupom pijanistkinje Jovane Nikolić počeće decembarska serija koncerata. Umetnica je diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, i završila redovne i master studije na … Članak KCB: Koncerti u Galeriji Artget – decembar 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Najpopularnije i najbrojnije online kazino igre jesu slotovi antičke tematike. Zato možda i ne čudi šnovi veliki dobitak u Meridian online kazinu. Prošle sedmice taj dobitak se upravo dogodio na slotu sa temom antičke Grčke. Slot igrica Age of The Gods: Prince of Olympus isporučila je Jovanu iz Aranđelovca mitskih 907.200 dinara! Ali, nije se … Članak Meridian: Krunisan novi bog na Olimpu – slot igrica mu upravo isplatila više od 900.000 dinara se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Online i TV nastava za učenike osnovnih škola organizovana je radnim danima, a ovde je raspored časova od 7. do 11. decembra 2020. godine. Svi obrazovni sadržaji emituju se putem platforme RTS Planeta, a dostupni su i preuzimanjem besplatne aplikacije RTS Moja škola za mobilne telefone i tablete i na sajtu RTS-a. Na RTS Planeti … Članak RTS: Online i TV nastava za učenike osnovnih škola (7-11. decembar 2020) se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Čorba od pirinča može da bude sa običnim rezancima ili taranom, sa mesom ili samo sa povrćem. Ovo je osnovni recept, a vi eksperimentišite dalje… Potrebni sastojci: 50 gr pirinča, 15 gr soli, 1,5 l vode, 30 gr putera, 30 gr brašna, 100 gr očišćene i narendane zeleni, 1 žumance, 2-3 kašike mleka. Čorba od … Članak Čorba od pirinča se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Prvi decembarski vikend u Beogradu, 5. i 6. decembar 2020: nove mere bezbednosti su na snazi, „zubato“ sunce i košava, izlasci su svedeni na minimum… Dobrovoljno davanje krvi Sve akcije dobrovoljnog davanja krvi tokom radne nedelje i vikendom u Beogradu i celoj Srbiji objavljujemo na OVOM LINKU. Bez struje i bez vode Za 5. decembar … Članak Vikend u Beogradu, 5. i 6. decembar 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Nove redukcije polazaka linija javnog gradskog prevoza i BG voza važiće od subote, 5. decembra 2020, u skladu sa novim merama bezbednosti. Sekretarijat za javni prevoz najavio je da će, umesto dosadašnjih redukcija od 18.30 na gradskim linijama, nove redukcije biti od 17.30, radnim danom, subotom i nedeljom. Redukcije polazaka će biti izvršene radnim danom … Članak Od 5. decembra 2020: Nove redukcije polazaka linija javnog gradskog prevoza i BG voza se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Bez struje i bez vode u Beogradu, u subotu, 5. decembra 2020, biće potrošači u pojedinim ulicama zbog najavljenih radova ili kvarova… ⚡ Bez struje – planirana isključenja Zbog izvođenja planiranih radova na električnoj mreži, bez struje ostaće sledeći potrošači u sledećim ulicama: MLADENOVAC (9.00-13.00) Naselje Mladenovac: Moravska: 1. Informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Prijave kvarova: 3957-799 💧 … Članak Bez struje i bez vode u Beogradu, 5. decembar 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Sahrane i kremacije na beogradskim grobljima, u subotu, 5. decembra 2020. godine. Održavaju se svakog dana do 16.00, osim nedeljom. Ponekad, u danima kada je smrtnost veća, zbog dužih lista čekanja, sahrane se obavljaju i nedeljom. * (Termin) Navedeni termini označavaju vreme napuštanja kapela. Lešće Sahrane Prezime i ime Godina rođenja Termin VASIĆ MILICA 1944 … Članak Sahrane i kremacije u Beogradu, 5. decembar 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Jedan dan u godini na izmaku postao je „dežurni krivac“ za sve ono što nam se događa i traje već devet meseci i nema naznaka da će uskoro prestati uprkos već treći put ponovljenim tvrdnjama Aleksandra Vučića da smo i da ćemo pobediti koronu! Reč je, dakako, o „crnom petku“, danu kada su i naši … Članak „Crni petak“ i razdor među „naprednjacima“ zbog Atlagića se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Zadatak na dan 1 i Zadatak na dan 2 su zbirke kratkih tekstualnih zadataka jednostavnih za čitanje, koje deca mogu da rešavaju sama. Tekstualne zadatke iz matematike za uvežbavanje školskog gradiva na zabavan način objavio je Kreativni centar. Matematika i rešavanje matematičkih problema sastavni su deo našeg svakodnevnog života: koliko treba da platimo ono što … Članak Kreativni centar: Zadatak na dan 1 i 2 se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.