Dan u Beogradu

Slobodnog ste duha i ne volite da vam neko govori šta da radite? Slobodna igra u Meridianu je još jedan fenomenalan način da iskažete kreativnost i slobodu. Kroz ovu igru, vaša mašta može uzleteti i samo nebo joj je granica! To konkretno zači da imate slobodu da smislite samo svoju opkladu. Dakle, možete se kladiti … Članak Meridianbet ima neviđenu ponudu – Slobodna igra za sve slobodne srelce! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Od 28. do 30. avgusta 2020, u Beogradu, preciznije u Muzeju Jugoslavije, biće održano dvanaesto izdanje književnog festivala Krokodil. Pod simboličnim nazivom „Remake / Remodel„, na festivalu će biti predstavljena selekcija od dvadesetak istaknutih regionalnih pesnikinja i proznih spisateljica. Upravo one, na lokalnoj i regionalnoj književnoj sceni, već nekoliko godina donose te preko potrebne, pre … Članak Književni festival Krokodil 2020: Remake / Remodel se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Nastava u srednjim školama u školskoj 2020/21. godini ostvariće se po kombinovanom modelu i na daljinu, najavljeno je iz Ministarstva prosvete. Objavljen je poseban program nastave u srednjim školama koji će imati dva modela… Nastava u srednjim školama po kombinovanom modelu Nastava u gimnazijama i srednjim školama od 1. septembra 2020. po kombinovanom modelu podrazumeva … Članak Ministarstvo prosvete: Nastava u srednjim školama u školskoj 2020/21. godini se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Beogradski mesec fotografije ovogodišnji program nastavlja izložbom/instalacijom „Talasi“ Ivane Tomanović u Konaku kneginje Ljubice. U septembru će biti organizovane izložbe Dušana Kochola i Niloufara Banisadra dok za oktobar organizatori pripremaju izložbu Lorene Ros. Od 14. do 28. avgusta 2020. u Kneza Sime Markovića 8 biće postavljena lebdeća instalacija u prostoru Ivane Tomanović, sačinjena od dvanaest … Članak Beogradski mesec fotografije 2020: Ivana Tomanović – Talasi se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Vesti dana u Beogradu, Srbiji, svetu. Danas je sreda, 12. avgust 2020. Plan nastave za škole; ne zna se za šine ali danas „Rashladi grad“ na Trgu republike. »»» Statistički podaci o virusu korona u Srbiji od početka pandemije do 12. avgusta 2020. u 15.00: broj zaraženih osoba od početka pandemije: 28.751; broj smrtnih slučajeva: … Članak Vesti dana, 12. avgust 2020. Beograd, Srbija, svet se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Ove godine obeležava se 15 godina Međunarodnog studentskog filmskog kampa Interakcija, 10 godina Međunarodnog masterklasa dokumentarnog filma Interdok i 5 godina programa IVA.lab. U godini kada je ceo svet pogodila kriza uzrokovana pandemijom COVID19, po prvi put navedeni programi Filmarta neće imati svoja uobičajena izdanja koja podrazumevaju okupljanje i upoznavanje učesnika u Srbiji, timski rad, … Članak InterDocs&Talks: 15 godina Međunarodnog studentskog filmskog kampa Interakcija se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Projekat pod nazivom „Gürtelfrische WEST“ u Beču pretvorio je deo kolovoza u blizini zapadne železničke stanice u prostor za opuštanje. Tu su zelene površine, bazen, ležaljke, a biće organizovani kulturni programi, radionice uz druge ponude. U pitanju je eksperimentalni projekat alternativnog uređenja javnog gradskog prostora koji će Bečlijama biti na raspolaganju do 30. avgusta 2020. … Članak Oaza usred gradske vreve u Beču se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Online tribina „Zablude srpske istorije“ biće organizovana u sredu, 12. avgusta 2020. od 20.00, a prijave su obavezne na sajtu bozidarac.rs. Moderatorka Smiljana Popov će sa istoričarem Dejanom Ristićem probati da odgovori na neka od sledećih pitanja: da li je najveći srpski osvajač, car Stefan Dušan IV Silni, zaista ubio svog oca? da li je … Članak Online tribina „Zablude srpske istorije“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Maya’s Treasure je najnovija i najmodernija slot igra koja nas vraća u vreme najpoznatije drevne civilizacije. Ujedno, u igri, Maya je engleska arheološkinja. Veoma inteligentna i atletski građena, ona obilazi prastare katakombe i opasne ruševine El Dorada. U pozadini igre vidi se drevni hram tokom sunčanog poslepodneva. U igri su kaskadne kolone aktivne u osnovnoj … Članak Pokupi bonus i zaigraj najnoviju slot igru u Meridian kazinu! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...
Sahrane i kremacije na beogradskim grobljima, u sredu, 12. avgusta 2020. godine. Od 10.00 do 15.30 biće održano 39 sahrana i 11 kremacija. Orlovača groblje Sahrane Prezime i ime Godina rođenja Termin Obradović Nikola 1937 11:00 Kepić Desanka 1930 11:30 Belušević Momčilo 1942 12:00 Filipović Ivan 1939 12:30 Marković Veljo 1964 13:00 Simić Sekula 1938 … Članak Sahrane i kremacije u Beogradu, 12. avgust 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Read more...

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.