Drustvo vesti

Apel zdravstveno sposobnim da daju krv
Blic online 26-06-2019 00:50
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Berislav Vekić apelovao je danas na sve zdravstveno sposobne sugrađane da daju krv i podsetio da se tokom leta javlja potreba za većim količinama krvi.
Priča o Zoranu i njegovoj davno izgubljenoj "grčkoj porodici" upravo je dobila NAJDIVNIJI MOGUĆI RASPLET
Blic online 25-06-2019 22:18
Teodoros Cakiridis dolazi u Srbiju ove subote, da nakon 25 godina vidi Zorana Lončarevića, momka koji je tokom ratnih godina početkom devedesetih odseo u ovoj grčkoj porodici, ali prema kome emocije nikada nisu ugasnule.
"IMA LI DOKTORA U AVIONU?!" Filmska scena na letu srpskih turista do Šarm el Šeika: Onesvestio se, pao pred Dalibora i POČELA JE PRAVA DRAMA
Blic online 25-06-2019 21:38
Avion sa srpskim turistima poleće sa surčinskog aerodroma noćas u 3.20 i sve je naizgled u redu. Međutim, nakon oko sat i po leta ka Šarm el Šeiku, 45-godišnji muškarac ruši se pred očima drugog putnika. Puka je sreća da je da taj drugi putnik bio doktor, i to kardiolog Dalibor Dragišić.
Nova knjiga dr Orhana Dragaša posvećena globalizaciji predstavljena pred članovima Vlade, diplomatama, urednicima medija, naučnicima i poslovnim ljudima
Blic online 25-06-2019 20:51
Nova knjiga direktora Međunarodnog instituta za bezbednost dr Orhana Dragaša pod naslovom „Dva lica globalizacije – istina i obmane“ predstavljena je u Beogradu u prisustvu članova Vlade Srbije, stranih diplomata, urednika najvećih medija, naučnika i istraživača, kao i predstavnika velikih kompanija.
STRUČNJACI UPOZORAVAJU Ovo je jedini način budete BEZBEDNI tokom poplava
Blic online 25-06-2019 19:33
Svakodnevno smo, nažalost, svedoci koliko priroda ume da bude nepredvidiva i nemilosrdna...
NAKON LOMLJAVE BAHATOG VOZAČA Popravljen prelaz na pruzi u naselju Majur kod Šapca
Blic online 25-06-2019 18:06
Uređaj automatskog putnog prelaza u naselju Majur, kod Šapca, na pruzi Ruma - Šabac - Zvornik Novi, popravljen je danas oko 13 sati, nakon što je oštećen 20. juna, kada je vozač drumskog vozila posle prelaska preko pruge izašao iz svojih kola i polomio obe rampe, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".
Zoranu je otac poginuo u ratu, a on je završio u Grčkoj: Skoro 30 godina kasnije, njegova grčka porodica ga OČAJNIČKI TRAŽI
Blic online 25-06-2019 16:21
Srpska deca tokom ratova devedesetih godina odsedala su u Grčkoj i prijateljstva koja su sklapali sa svojim domaćinima neobično su jaka, o čemu svedoči i primer Teodorosa Cakiridisa iz Katerinija i malog Zorana iz Banja Luke. Teodoros se gotovo 30 godina kasnije upustio u potragu za, sada već odraslim Zoranom, sa kojim je odavno izgubio kontakt, a upomoć mu su mu pritekli i poznanici iz Srbije.
BELHOSPICE CENTAR Besplatna nega, ali i druženje i podrška najtežim pacijentima
Blic online 25-06-2019 15:24
U okviru konferencije za medije u prvom BELhospice centru prikazani su rezultati koje je ova humanitarna organizacija postigla na polju pripreme objekta, kao i pružanju usluga svojim korisnicima.
Nenad iz Kule je PREŽIVEO UDAR GROMA: Spremao sam se da izađem, a onda je puklo! OD TADA SE NIČEG NE SEĆAM
Blic online 25-06-2019 14:02
Nenad Cvetićanin (21) iz Kule imao je sreće da preživi udar groma koji ga je pogodio na kućnom pragu, dok je obuvao patike i spremao se da izađe iz kuće.
Probiotic – Da putovanje bude uživanje i da sa stomakom nema problema!
Blic online 25-06-2019 12:53
Ovih dana smo na slatkim mukama oko planiranja letnjih aranžmana, izleta i ekskurzija. Dobro planiran odmor je često garancija i za dobro raspoloženje, ali moramo misliti na vreme i o nekim sitnicama koje nam mogu biti od pomoći, da nam se tako željeni odmor ne pretvori u bolovanje.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.