Drustvo vesti

Slobodan je prodao svoj stan na Dorćolu, a onda je počeo PAKAO, koji je doveo do toga da NJEMU ZAKUCAJU IZVRŠITELJI
Blic online 21-07-2019 14:53
Profesor pomorstva na Fakultetu za inženjerski menadžment iz Beograda dr Slobodan Milivojević mogao bi sledeće nedelje da završi na ulici sa majkom starom 80 godina, kćerkom i osmogodišnjom unukom, kao žrtva prevare. Po rečima njegovog advokata Tihomira Hrnjaka, u pitanju je nezabeležen pravni presedan.
SA 9 GODINA SAMI NA RIZIČNOM PUTU Sve je više dece izbeglica bez ičije pratnje
Blic online 21-07-2019 14:46
Prema podacima Ministarstva za rad u Srbiju trenutno boravi od 300 do 600 dece migranata bez roditeljske pratnje i njima se kako navode brinu nadležne institucije - dodeljuje im se staratelj, omogućava smeštaj, psihosocijalna podrška... Međutim, u Centru za zaštitu i pomoć tražiocima azila (CZA) smatraju da postojeći centri za njihov smeštaj nisu adekvatni i apeluju na otvaranje posebnog centra za prihvat ove dece.
JOŠ JEDAN ZEMLJOTRES PRODRMAO REGION Treslo se tlo na granici BiH i Crne Gore, podrhtavalo i u Srbiji
Blic online 21-07-2019 13:47
Još jedan zemljotres jačine 4.2 Rihtera pogodio je danas pogranično područje Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a osetio se i u delovima Srbije.
VOZAČI PAŽNJA! Policija ovog vikenda pojačano konroliše da li poštujete TRI VAŽNA PRAVILA
Blic online 21-07-2019 12:50
Pripadnici saobraćajne policije, takozvani "presretači", osim brzine na autoputu, pojačano će da konrolišu i da li putnici na zadnjem sedištu vezuju sigurnosni pojas.
SKUPO OBRAZOVANJE NE PODRAZUMEVA ZNANJE Osmaci privatne škole iz Beograda OČAJNO URADILI MATURSKI TEST, evo kako stoje ostale škole
Blic online 21-07-2019 12:33
Polaganje male mature i stres koji je ona unela sada su iza učenika, profesora, roditelja, a na redu je analiziranje postignutih rezultata. Tako se pokazalo da se đaci privatnih škola, o kojima, zbog školarina od nekoliko hiljada evra po godini, vlada uverenje da bi trebalo da pruže bolje obrazovanje, nisu proslavili. U vrhu liste, po proseku bodova osvojenim na maloj maturi, nalaze se specijalne škole.
PAKLENE GUŽVE I DANAS NA GRANICAMA Na Evzoniju moguća čekanja do ŠEST SATI, kolone i ka Bugarskoj
Blic online 21-07-2019 12:24
Višečasovno čekanje i kilometarske kolone na graničnim prelazima koje su obeležile jučerašnji dan, prelile su se i na danas.
ZEMLJOTRES U TUZLI, TRESLO SE I U NOVOM SADU "Čuo se gromoglasan tutanj, podrhtavanje je bilo snažno"
Blic online 21-07-2019 09:54
Korisnici društvenih mreža sa Vrdnika i iz Novog Sada objavili su da su ovog jutra osetili zemljotres, a ispostavilo se da je epicentar potresa bio preko 160 kilometara dalje - u Tuzli.
GUVŽVE NA GRANICAMA I DANAS Najveće kolone ka Bugarskoj i Makedoniji
Blic online 21-07-2019 08:48
Drugi dan vikenda u julu donosi očekivano pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske koji vode vode ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je AMSS.
Danas sunčano i veoma toplo, do 34 stepena
Blic online 21-07-2019 00:59
U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab, promenljivog pravca, uvece u Vojvodini slab i umeren severozapadni.
PAŽNJA, BANDE PELJEŠE PO GRČKOJ Srbima obili kola na Tasosu, drugima pokušali da skinu točkove u Polihronu, a evo kako"OPERIŠU"
Blic online 20-07-2019 22:06
Srpski turisti ponovo su bili meta lopova u Grčkoj - porodici koja letuje na Tasosu obijeno je vozilo na plaži Psili Amos kod Potosa, objavljeno je u Fejsbuk grupi "Grčka info".

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.