Vojvodina

Vozilo Savezu invalida Vojvodine
Blic online 21-07-2019 20:24
Savezu invalida rada Vojvodine dodeljeno je danas u Sremskim Karlovcima vozilo koje će omogućiti bolje uslove rada za sve 34 opštinske organizacije u Vojvodini.
TESLI U ČAST Relijem električnih automobila završen Tesla global forum u Novom Sadu
Blic online 18-07-2019 23:00
Trinaest električnih i hibridnih automobila sa posadama iz Srbije, Bugarske, Austrije i Slovenije takmičilo se na Tesla reliju kojim je završen ovogodišnji sedmi po redu Tesla global forum u Novom Sadu.
NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU Lokomotiva naletela na automobil, vozač lakše povređen
Blic online 12-07-2019 09:15
Jedna osoba lakše je povređena jutros oko 5 sati kada je teretna lokomotiva "Srbija Karga" naletela na automobil na putnom prelazu u mestu Klenak, između Rume i Šapca, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.
Preminuo bivši načelnik PU Novi Sad Stevan Krstić
Blic online 11-07-2019 10:05
Bivši načelnik novosadske policije Stevan Krstić (55) preminuo je u utorak 9. jula u Novom Sadu nakon teške bolesti.
Ugovor o prodaji gradskog zemljišta SPC za hram u Zrenjaninu
Blic online 10-07-2019 23:23
Srpska pravoslavna crkva i Grad Zrenjanin potpisali su danas ugovor o otuđenju gradskog zemljišta, u Drvarskoj ulici, za izgradnju novog hrama SPC u tom gradu.
AP Vojvodina uputila HUMANITARNU POMOĆ za stanovništvo na Kosovu i Metohiji: "Pozivamo sve da se pridruže ovoj akciji"
Blic online 09-07-2019 12:34
Humanitarna pomoć za stanovništvo na Kosovu i Metohiji, koju je Pokrajinska vlada donirala Eparhiji raško-prizrenskoj, upućena je danas iz magacina Gradske organizacije Crvenog krsta u Petrovaradinu, u prisustvu predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića.
Priznanje Tesla Global Foruma za predsednika Saveza novinara Rusije
Blic online 07-07-2019 16:00
Predsednik Saveza novinara Rusije Vladimir Solovjev ovogodišnji je dobitnik ''Bele golubice'', najvišeg priznanja Tesla Global Foruma koju mu je u okviru te manifestacije uručio Episkop Vasilije u Patrijaršijskom dvoru u Sremskim Karlovcima.
Otvoren Sentandrejski bulevar u Novom Sadu
Blic online 06-07-2019 11:52
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem i potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zoranom Mihajlović Sentandrejski put gde su okončani radovi na izgradnji nove saobraćajnice bulevarskog tipa. Okončani radovi su na potezu od kružne raskrsnice sa Primorskom ulicom do Velebitske ulice u dužini od 1.380 metara.
Jačanje saradnje AP Vojvodine i kineske provincije Ðilin
Blic online 05-07-2019 18:24
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor razgovarao je danas s delegacijom kineske provincije Ðiling o osnaživanju ekonomske i nastavku saradnje u poljoprivredi.
Potpisan dokument o razvijanju saradnje između AP Vojvodine i kineske provincije Hebej
Blic online 05-07-2019 13:19
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i Je Dongsong, predsedavajući Kineske narodne političke konsultativne konferencije Komiteta provincije Hebej, potpisali su danas, u Novom Sadu, Pismo o namerama o uspostavljanju i razvijanju prijateljskih odnosa i saradnje između AP Vojvodine i provincije Hebej.

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.