Vojvodina

SLUČAJ ŠESTORO NAPUŠTENE DECE Otkaz i krivična prijava direktoru Centra za socijalni rad u Alibunaru i saradnicima, napravili 5 GRUBIH PROPUSTA
Blic online 19-02-2020 14:07
Direktor Centra za socijalni rad u Alibunaru Zoran Prebiračević biće razrešen, a protiv njega i drugih odgovornih iz ove ustanove biće podnete krivične prijave zbog propusta u nepružanju pomoći deci iz Novog Kozjaka koja su bez oca i majke živeli u trošnoj kući bez struje.
Mufloni stigli u Srbiju specijalnim transportom iz Češčke i Slovačke: Migrantska kriza ostavila posledice na lovišta
Blic online 19-02-2020 13:18
Javno preduzeće "Vojvodina šume" obnovilo je matični fond muflona u lovištu "Subotičke šume" koje je zbog čestih oštećenja na ogradi u blizini srpsko-mađarske granice poslednjih godina značajno smanjeno.
Na Institutu za onkologiju Vojvodine puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator
Blic online 11-02-2020 14:30
Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, gde su danas puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator.
Simbol Subotice "odbrojava poslednje dane", ali centar grada dobija novi izgled
Blic online 10-02-2020 15:02
Jedan od simbola Subotice, fontana od čuvene žolnai keramike iz Pečuja, popularno zvana Zelena fontana, odbrojava poslednje dane u centru grada, a njeno mesto za šest meseci zameniće nova fontana partnernog tipa.
Mirović obišao radove na vodoprivrednim objektima - prevodnicama Šebešfok i Bezdan
Blic online 10-02-2020 13:52
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na vodoprivrednim objektima - prevodnicama Šebešfok i Bezdan na kanalu Baja - Bezdan koji će, kako je najavljeno, biti u funkciji do leta posle više decenija.
Gradonačelnik Novog Sada: Kompletna rekonstrukcija "Spensa" u okviru programa "Srbija 2025", Borićemo se i za obnovu stadiona "Karađorđe"
Blic online 09-02-2020 12:25
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio da će u okvriu programa “Srbija 2025” biti kompletno rekonstruisan Sportsko poslovni cenatar Vojvodine, poznatiji kao “Spens”.
DRAMATIČNO SPASAVANJE U ZRENJANINU Taksista i muškarac iz vozila iz vode izvukli ženu koja se davila: Odmah smo istrčali iz kola i USKOČILI U VODU
Blic online 09-02-2020 11:39
Zahvaljujući brzoj reakciji taksiste Kristijana Varadinčeva i muškarca koji je zatražio vožnju u subotu u popodnevnim časovima, u jezeru kod stare špiritane u Zrenjeninu spasena je žena koja se davila.
Moguć vanredni raspust u Vojvodini zbog gripa
Blic online 07-02-2020 12:24
Tokom 18. nedelje nadzora nad gripom u Vojvodini je registrovano pogoršanje epidemiološke situacije u vezi sa sezonskim gripom, a stepen aktivnosti virusa prešao je prag srednjeg intenziteta.
ZA BOLJU PRIVREDNU SARADNJU Predsednik Mirović primio ambasadora Tunisa
Blic online 06-02-2020 12:25
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas ambasadora Republike Tunis Sejf-Alaha Redzeba, sa kojim je razgovarao o proširivanju i intenziviranju saradnje, sa akcentom na privredi.
SIBIRSKI ŠAMAN SE SKUĆIO U BELOM BLATU Diplomirao je u Moskvi, živeo je u SAD, ali mu je u SRBIJI NAJLEPŠE
Blic online 05-02-2020 13:21
Prema poslednjem popisu stanovništva, banatsko selo Belo Blato ima nešto više od hiljadu stanovnika, pripadnika dvadesetak nacionalnih zajednica i etničkih grupa. Od prošle godine tu živi i jedna mongolska porodica.

Copyright © 2020 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.