Zdrava hrana

Sa dolaskom lepog vremena, kraće i laganije garderobe i kupaćih kostima, svi se setimo svoje linije, a naročito nogu. Guglamo vežbe za noge i prisećamo… The post Vežbe za noge + video appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
I pored toga što su najveći i najjači mišići našeg tela, mišići gluteusa tj. zadnjice zadaju nam velike muke. Naročito ženama. Ma koji oblik tela… The post Vežbe za zadnjicu + video appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Svi znaju koliko je vežbanje važno za opšte zdravstveno stanje. Vežbanje je jedna od omiljenih tema kako ženama, tako i muškarcima. Žene malo više govore… The post Vežbe za mršavljenje appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Ako vas zanimaju recepti za paleo doručak, onda već sigurno znate šta je paleo dijeta. Ako niste sasvim sigurni, možete je izučiti u našem tekstu… The post 8 recepata za paleo doručak appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Paleo dijeta je trenutno, zajedno sa keto dijetom, najpopularnija dijeta. Sigurno ste čuli za nju: dijeta koja je najsličnija ishrani naših predaka iz paleolita. To… The post Paleo dijeta i primer paleo jelovnika appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
O đumbiru i njegovim lekovitim svojstvima smo već pisali. Ne postoji niti jedan razlog da ga ne koristite, a zaista je mnogo onih “za”. Kako… The post Čaj od đumbira appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Hrono hleb
Zdravka.rs 08-05-2019 13:39
Najveća zabluda kada govorimo o zdravom životu je ta da treba potpuno izbaciti hleb iz ishrane. Beli hleb i bela brašna – da. Ali postoje… The post Hrono hleb appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Važi za jedan od najzdravijih i najukusnijih začina na planeti. Pun je nutrijenata koji pozitivno utiču na mozak i telo. Potiče iz Kine i jako… The post Đumbir i njegova lekovita svojstva appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Kurkuma
Zdravka.rs 01-03-2019 14:18
Kurkuma ili zlatni začin, kako je još zovu, je biljka koja potiče iz Azije i Centralne Amerike. U Indiji je dodatak mnogim jelima, ali se… The post Kurkuma appeared first on Zdravka.rs.
Read more...
Humus nam dolazi sa Bliskog Istoka. Humus se konzumira kao umak ili namaz. Jednostavno se priprema, a može se kupiti i gotov u prodavnici. Ne… The post Humus – 6 benefita koje humus nudi appeared first on Zdravka.rs.
Read more...

Copyright © 2019 Dobar dan. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.